Image

THINK GREEN – Ett lunchwebinar om något vi inte sysslar med i vanliga fall

Vi bjuder in till ett webinar med mer information om farliga kemikalier och hur du som inköpare, kund, medarbetare i en verksamhet kan påverka till en mindre miljöpåverkan och en säkrare arbetsmiljö.

Farliga kemikalier är ett mycket speciellt ämne för oss på Hygiene of Sweden. Det är det vi försöker att undvika och normalt inte sysslar med men som samtidigt är anledningen till att vi valt att jobba med just det vi gör. Grön bioteknik.

Vad säger arbetsmiljöverket om att riksdagens inte har någon kolla på lagarna man själva stiftat?

Hur kan företagshälsan minska riskerna man själva har missat på er arbetsplats?

Varför har Naturvårdsverkets växel exploderat med samtal gällande tomma förpackningar som vi påstår inte  skall sorteras i plaståtervinningen, alla vill ju göra det, kan vi inte bara fortsätta med det (som vi alltid gjort). Dom är ju tomma! Eller?

Gör Naturvårdsverket rätt när man själva hanterar tomma alkogel flaskor som farligt avfall, eller var dem inte helt tomma, eller gör man rätt när man rekommenderar andra att inte göra det?

Nu har man iaf själva valt att bli alkoholfria på händerna så slipper man fundera på det, och svara på fler telefonsamtal.

Skall Sverige ha Europas tamaste lagstiftning kring farligt avfall, när vi är så duktiga på att sortera äppelskrutt och tidningspapper?

Hur kom EU fram till att du är den som är det viktigaste inom omställningen och vad gör man på EU nivå för att hjälpa dig?

Detta och mycket mer kommer vi att gå igenom nästa fredag lunch. Begränsat med tid för frågor så föranmäl gärna frågor till anders@hygieneofsweden.com så tar jag upp det som många undrar.

En timmas underhållande information om ett allvarligt ämne utlovas.

Fredag 9:e feburari klockan 12.00

Länk till webinar

 

SAFETY INFORMATION

Use disinfectants safely. Always read the label and product information before use.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Subscribe to Hygiene News

Fill out your email below and get our biweekly newsletter with the latest news and special offers.
We do not share emails. We follow email regulations. You can unsubscribe at any time.