Image

Ny VD för Hygiene of Sweden, Robert Löfgren

Vi är glada att kunna presentera Robert Löfgren som ny VD för bolaget. Han har tidigare varit en viktig del av säljteamet och kommer nu även att ta över rollen som VD.

Tidigare har Robert arbetat på Direktpress och den omskrivna tidningen Bulletin som både försäljningschef och VD.

Hygiene of Sweden ser jag som ett av Europas ledande bioteknikföretag. Vi bedriver ett omfattande innovationsarbete för att utveckla ny teknik inom rengöring och desinfektion. Jag ser fram emot att få leda och utveckla arbetet mot fler gröna lösningar för en hållbar framtid.

Hygiene of Sweden är ett väldigt spännande bolag. Idag har vi en av de mest utvecklade och avancerade formlerna på marknaden för just handhygien. I och med att jag kliver på, kommer vi kunna ta ytterligare steg för att stärka greppet om marknaderna i södra Europa, och delar av Mellanöstern. Efterfrågan på miljövänliga och förnyelsebara produkter ökar, och vår typ av bioteknik är viktig för läkemedels-, livsmedels- och skogsindustrin. Framtiden för vår typ av produktlinje ser ljus ut.

Resten av teamet på Hygiene of Sweden är glada för att Robert accepterat den nya rollen och ser fram emot att ta nya tag mot att bli ett ledande varumärke inom hygien.

Robert Löfgren
0722 33 65 20
linkedin.com

SAFETY INFORMATION

Use disinfectants safely. Always read the label and product information before use.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Subscribe to Hygiene News

Fill out your email below and get our biweekly newsletter with the latest news and special offers.
We do not share emails. We follow email regulations. You can unsubscribe at any time.