Image

Convendum ställer om till alkoholfri hygien för ökad hållbarhet och säkrare kontor

CONVENDUM, Sverige marknadsledare inom coworking har valt att fasa ut etanol och istället erbjuda alkoholfri handhygien på alla sina nästan 20 enheter för medlemmar och gäster som en del av sitt hållbarhetsarbete.

”I vårt hållbarhetsarbete ingår det att kontinuerligt minska vårt klimatavtryck. Detta är också en aktuell fråga för många av våra medlemmar och företag som anförtror oss som leverantör av deras arbetsplats och arbetsmiljö. Sedan den 1:a januari är vi helt alkoholfria när det gäller handhygien och har redan fått en mycket positiv respons från våra medlemmar. Vi vill att man skall besöka oss och känna sig trygg och då är hygien en viktig faktor. Att slippa hantering av farligt avfall och att följa regler kring farliga kemikalier var också anledningar till att välja Hygiene of Swedens produkter.”

Susanne Johansson, Purchase Manager Convendum 

Vi är stolta att få bli leverantör till Sveriges ledande aktör inom co-working. Nya arbetssätt gör att vi träffas på andra sätt och hygien blir då en naturlig del av ett helthetskoncept för säkrare arbetsplatser. Vi människor mår bra av att träffas. Därför behövs lösningar som gör det säkert att ses.  Vi får ofta feedbacken att brandade, alkoholfria och fräscha lösningar används mer än de traditionella spritflaskorna. Det innebär en bättre arbetsmiljö med lägre smittspridning. – Allan Jensen, KAM Hygiene of Sweden

allan@hygieneofsweden.com

Tel. 0705711010

Lär mer om varför vi tycker att alla arbetsplatser borde vara alkoholfria i vår broschyr ”Alkoholfritt på arbetsplatsen”.

Om Convendum

CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms. Läs mer  på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontaktinformation

+46 (0)10 510 08 88​
info@convendum.se

SAFETY INFORMATION

Use disinfectants safely. Always read the label and product information before use.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Subscribe to Hygiene News

Fill out your email below and get our biweekly newsletter with the latest news and special offers.
We do not share emails. We follow email regulations. You can unsubscribe at any time.