Image

En ny generation gör hållbarare val – UF Företag satsar på alkoholfri hygien

Vi tror att framtidens företagare kommer att väga in sin miljöpåverkan redan i affärsplanen och att hållbarhetsstrategin blir lika viktig som de kommersiella målen när man startar sitt företag.

Vi tackar Safe&Clean för att ha valt oss på Hygiene of Sweden och skall göra allt vi kan för att stötta er entreprenöriella resa. Grattis till er första kund! En specialenhet på Försvarshögskolan som väljer alkoholfri desinfektion från Safe&Clean med egen branding.

Vi är Safe&Clean!

Vår koncept är att förse företag, lokaler och anläggningar med möjligheten att hålla sin och sina kunders miljöer rena och säkra, det gör vi med ett effektivt alternativ till traditionell handsprit, utan alkohol!

Vi är ett UF-företag från Lundellska skolan i Uppsala som består av fem ägare: Lisa Lindholm, Svante Larsson, Samuel Berlin, Jonas Elfström och Molly Easingwood.

Vi alla valde kursen entreprenörskap för vi ville få chansen att driva eget företag; uppleva alla framgångar och handskas med alla utmaningar som tillhör. Vi ser det som en lärorik upplevelse som ger erfarenhet och perspektiv, oavsett vilken karriär man väljer i framtiden. Vår resa har inte bara varit frid och fröjd, ibland känner man sig överväldigad och redo att ge upp, men sen hittar man en lösning och jobbar sig vidare, vilket gör dom där stunderna när det verkligen rullar på extra speciella.

Det här är precis vad entreprenörskap innebär för oss!

SAFETY INFORMATION

Use disinfectants safely. Always read the label and product information before use.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Subscribe to Hygiene News

Fill out your email below and get our biweekly newsletter with the latest news and special offers.
We do not share emails. We follow email regulations. You can unsubscribe at any time.