Image

BRA Handhygien på flyget – ny kampanj ”Travel Safe” – Med rena händer

Under hösten kommer BRA Flyg som är ledande inom utvecklingen för ett hållbart flyg i Sverige att erbjuda sina passagerare en alkoholfri antibakteriell våtservett från Hygiene of Sweden på sin resa.

Kabinpersonalen kommer att läsa upp ett meddelande på högtalaren för att berätta om kampanjen tillsammans med Hygiene of Sweden.

Idag bjuder vi på BRA Handhygien i samarbete med Hygiene of Sweden. Det är en hållbar, alkoholfri antibakteriell våtservett som kan användas för att rengöra händerna eller telefonen för en säker resa.”

När vi reser kommer vi i kontakt med nya människor och ytor och då ökar risken för att få en infektion pga bakterier eller virus. Med en en ökad handhygien minskar risken både för dig själv och andra att smittas.

Travel safe. Med rena händer.

Alkoholfritt innebär att man undviker etanol som kräver en stor mängd fossilt bränsle i framställningen. Beräkningar finns på att det krävs 1 liter fossilt bränsle för att framställa 1.5 l etanol. Läs mer om hållbarhetsfördelarna med att välja alkoholfri desinfektion på www.biopolymerplus.com

Läs mer om BRA Flygs hållbarhetsarbete inom flygbranschen på  www.flygbra.se

SAFETY INFORMATION

Use disinfectants safely. Always read the label and product information before use.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Subscribe to Hygiene News

Fill out your email below and get our biweekly newsletter with the latest news and special offers.
We do not share emails. We follow email regulations. You can unsubscribe at any time.