Image

Inolife presenterar alkoholfri handdesinfektion från Hygiene of Sweden på Clean & Facility Mässan

Inolife, en del av Orbotech koncernen, som specialiserat sig på lösningar för handhygien på större arbetsplatser och offentliga platser satsar nu på ett fördjupat samarbete med Hygiene of Sweden genom att marknadsföra hela sortimentet mot befintliga och nya kunder samt ökar distributionen för att nå fler små och medelstora bolag.

Bland Inolifes kunder idag finns bla Holmen, ICA, Rusta, Ullareds, Sveriges Domstolar, Länsstyrelser, Nasdaq börsen och ISS.

”Av våra kunder som under pandemin valde att gå över från alkoholbaserade produkter till vårt alkoholfria alternativ från Hygiene of Sweden har ingen bytt tillbaks till alkohol. Det ser vi som det yttersta beviset på att vi erbjuder något värdefullt på marknaden och som fler företag borde få ta del av. Just nu arbetar vi med att öka distributionen för att kunna nå även små och medelstora bolag som vi tycker skall prova alkoholfritt och uppleva fördelarna med det.”  VD Leif Johansson, Inolife

Träffa Inolife på Clean & Facility Mässan i Kista 15-16 November för att prata om vikten av rena händer och en bra arbetsmiljö med Leif, Håkan eller Allan.

Clean & Facility Mässan 

www.cleanmassan.se

Inolife 

www.inolife.se

Orbotech

www.orbotech.se

Leif Johansson, VD Inolife

leif.johansson@inolife.se

SAFETY INFORMATION

Use disinfectants safely. Always read the label and product information before use.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Subscribe to Hygiene News

Fill out your email below and get our biweekly newsletter with the latest news and special offers.
We do not share emails. We follow email regulations. You can unsubscribe at any time.