Image

Green Washing – Rengöring på fel sätt

Ingenting varar förevigt, men dumma idéer tycks hålla sig kvar även under svåra tider. Låt oss ge vår syn på Green Washing.

På Hygiene of Sweden fokuserar vi på att utveckla och erbjuda gröna, mer hållbara lösningar inom hygien. Både för badrummet och när du är på språng.

Att arbeta med grön biovetenskap och med produkter för tvätt och hygien gör att ordet Green Washing ironiskt nog passar in i vårt koncept.

Vi hade ingen aning om hur integrerat konceptet Green Washing är i många företag. Det är uppenbart att det har varit en strategi för att hålla jämna steg med den växande konsumenttrenden att kräva mer hållbara lösningar från lösningsleverantörer för att övertyga sina kunder om deras oro och ansträngningar för miljön.

Men när företag säger NEJ till att ens utvärdera nya produkter och koncept som utmanar deras befintliga lösningar, varför då vara både ohållbara och riskera att bli klassificerade som ett företag som sysslar med Green Washing på samma gång? I vissa branscher riskerar man till och med ekonomiska påföljder för falsk marknadsföring.

En bra artikel om hur man upptäcker green washing:

https://www.businessnewsdaily.com/10946-greenwashing.html

SAFETY INFORMATION

Use disinfectants safely. Always read the label and product information before use.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Subscribe to Hygiene News

Fill out your email below and get our biweekly newsletter with the latest news and special offers.
We do not share emails. We follow email regulations. You can unsubscribe at any time.