Image

Den perfekta gåvan för ett intryck som varar

Den perfekta gåvan är något som är både praktiskt och minnesvärt. Vår alkoholfria handdesinfektionsspray i fickformat passar perfekt till uppdraget. Med sin kompakta storlek och en personlig, unik design är den här sprayen en praktisk och användbar produkt som kan användas i många olika sammanhang.

Oavsett om du vill göra reklam för ditt företag, delta i en mässa eller ett evenemang eller helt enkelt letar efter en unik give-away är vår handdesinfektionsspray ett utmärkt val. Den är idealisk för mäklare, butiker och andra företag som vill lämna ett bestående intryck på sina kunder.

Sprayen innehåller 20 ml alkoholfritt handdesinfektionsmedel och dess kreditkortsstorlek gör den lätt att bära med sig i fickan eller handväskan. Genom att anpassa trycket med din egen logotyp och kontaktinformation kan du skapa ett skräddarsydd reklamartikel som hjälper dig att sticka ut från mängden.

I dagens värld har handdesinfektion blivit en viktig del av vår dagliga rutin. Genom att erbjuda vår alkoholfria handdesinfektionsspray i fickformat som gåva ger du en praktisk och omtänksam gåva som kommer att uppskattas av alla.

Länk till produktbladet

Contact us for a design proposal.

SAFETY INFORMATION

Use disinfectants safely. Always read the label and product information before use.

Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen.

Subscribe to Hygiene News

Fill out your email below and get our biweekly newsletter with the latest news and special offers.
We do not share emails. We follow email regulations. You can unsubscribe at any time.